Over ons

Ik ben Serge en eigenaar van Autobedrijf Exclusive. Al van jongs af aan hou ik van alles wat wielen en een motor heeft. Maar één automerk trok altijd mijn aandacht en dat was Porsche.

Het was dan ook vanzelfsprekend dat mijn eerste auto een Porsche moest zijn. Na lang zoeken vond ik een 944 die ik mooi vond en ook belangrijk, deze was binnen mijn budget.

Het was een rode 944 type 2 uit 1985 met bbs velgen en bijna zonder te aarzelen meer met mijn hart dan met mijn verstand was ik al snel de nieuwe eigenaar van de 944.

Na een jaar probleemloos rijden hoorde ik steeds meer geluid van de achterkant van de auto komen en schakelen werd steeds moeilijker, het was de versnellingsbak deze had zijn beste tijd gehad. Na lang zoeken naar een gereviseerde bak binnen mijn budget stond er opeens een andere 944 te koop deze had een gereviseerde bak maar was voor de rest is slechte staat.

Ik heb deze auto gekocht en de versnellingsbak onder mijn auto gestoken. Maar wat moest ik met de rest van de auto, ik besloot deze op te knappen door wederom een schade 944 te kopen. Na een aantal jaar op deze manier te werken had ik een groot magazijn onderdelen en genoeg kennis om van mijn hobby mijn beroep te maken.

Tot gauw!

Serge Tieleman

GSM: +31 6 15822678 | e-mail info@exclusive-classics.nl |
Kamer van Koophandel: 20144919 | B.T.W. nr.: NL001245671B03 |